Aktuelt Beskyttede Betegnelser Lofotlam får internasjonal geografisk beskyttelse «Denne milepælen markerer en ny æra for Lofotlam og setter Lofoten på kartet som en leverandør av lammekjøtt i verdensklasse til det europeiske markedet. Gratulerer til alle involverte!… Beskyttede Betegnelser «Fjellam frå Ryfylke» – første med BB fra Ryfylke «Dette er ein historisk milepæl! Eg er stolt over å kunngjere at Fjellam frå Ryfylke no har status som Beskytta geografisk nemning. Det er første gong eit produkt… Beskyttede Betegnelser Møt oss på Bocuse d’Or i Trondheim Europas beste kokker kommer for å konkurrere i Trondheim Spektrum 19. – 20. mars 2024. Og vi stiller med egen stand – C2 – for Beskyttede Betegnelser og… Beskyttede Betegnelser Finnes det flere BB’er i landet vårt? BB – eller Beskyttede betegnelser – finner vi over det ganske land. Per i dag er det 32 produkter og Stiftelsen Norsk Mat ønsker seg nå flere. Derfor… Beskyttede Betegnelser Bli med og sikre Trøndelags matkultur for fremtiden! Kick-off: Beskyttede Betegnelser i Trøndelag 22. – 23. november på Bergstaden hotell, Røros Bli med og sett fart på arbeidet for å sikre trøndersk mat- og drikkekultur sin… TrøndelagGeografisk Økologisk Tjukkmjølk fra Røros Økologisk Tjukkmjølk fra Røros – en autentisk smaksopplevelse med historiske røtter! Røros er en destinasjon som skiller seg ut, og det gjør også tjukkmjølken som produseres her. I…